Våra tjänster

Quiptec marknadsför, säljer och servar utrustning för plastindustrins modernaste produktioner. Vi levererar såväl standard- som specialanpassade lösningar efter våra kunders behov. Vi säljer endast utrustning med hög kvalitét från det ledande agenturerna inom området. Det här är vår hemmaplan - och nyckeln till en kostnadseffektiv och hållbar produktion får Ni tillsammans med oss!

Agenturer

Quiptec är en komplett leverantör vilket innebär att vi kan leverera en komplett plastfabrik. Med hjälp av alla de agenturer som Quiptec har i sin portfölj kan vi tillsammans med kunden ta fram den lösning med den typ av utrustning som krävs och ge en helhetslösning.

Installation

Quiptec är en helhetsleverantör vilket innebär att vi gärna tar hand om helheten vad gäller installation och byggnation av både större och mindre system ute hos kund. Vi har lång erfarenhet i att projektera och planera installationer och våra tekniker har erfarenhet inom el, mekanik och byggnation. Installation är en del av Quiptec Concept - som Ni kan läsa mer om längre ner på denna sida.

Service & Underhåll

Som Generalagent för ledande fabrikat så erbjuder Quiptec givetvis sina kunder service, förebyggande underhåll samt akutservice på alla de agenturer vi marknadsför ute på plats hos kund. Alla våra tekniker samt våra samarbetspartners har genomgått utbildning på plats hos våra agenturer. Service på liknande utrustning som vi själva marknadsför gör vi givetvis också service, FBU och akutservice på.

Automation

Vårt samarbete med Sytrama, TechnoMatik samt Universal Robots gör oss till en leverantör av enklare automation med högklassiga produkter. En enkel götplockare?, en portalrobot? eller ett automationsprojekt?... Med Quiptec kan Ni som kund få den lösning Ni söker. Vårt samarbete med GoRobotics gör att vi gärna tar på oss helheten i ett projekt och vi är med Er från start till uppstart.

Support & Finansiering

Quiptec erbjuder support i frågor rörande de produktområden vi arbetar inom. Vi kommer gärna ut och besöker Er för att diskutera fram lösningar för er produktion. Vi har samarbeten med flertalet finansieringsbolag som kan underlätta vid investeringar. Kontakta oss för mer information om finansiering.

Har du frågor? eller vill du bara veta mer? Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer.

Quiptec Concept

Med Quiptec Concept så erhåller Ni som kund en helhetslösning från Quiptec där vi tillsammans med er tar fram
den bäst lämpade lösningen för er produktion och er fabrik. Med Quiptec Concept så börjar vi en resa tillsammans
som gör att både Ni och vi vet hur framtiden kan komma att se ut.

Quiptec Concept bygger på ett nära samarbete mellan oss som leverantör och Er som kund.
Vi tror på att vara med från början och tillsammans skapa den bästa lösningen vad gäller logistik, produktion och
flöden i fabriken. Vi ser det som en fördel både för kunden och för oss som leverantör att komma in tidigt i ett
projekt. Då kan vi tillsammans lösa frågor som kommer under resans gång.

Vill du veta mer? Kontakta Andreas, andreas@quiptec.se

Ring Mail