YOUR PARTNER IN PLASTIC MATERIAL HANDELING

Quiptec marknadsför, säljer och servar utrustning för plastindustrins modernaste produktioner. Vi levererar såväl standard- som specialanpassade lösningar efter våra kunders behov. Det här är vår hemmaplan - och nyckeln till en kostnadseffektiv och hållbar produktion

KRINGUTRUSTNING FRÅN VÄRLDSLEDANDE MORETTO

Italienska Moretto är en världsledande aktör inom kringutrustning för plastindustrin. Tillsammans med Moretto skapar vi på Quiptec den modernaste plastindustrin åt er som kund!

AUTOMATISERAD SÄCKHANTERING FRÅN ELUX SYSTEMS

Tillsammans med ELUX Systems levererar Quiptec helautomatiska säcktömningsstationer för effektiv hantering av råmaterial.

SKRUVAR, SKRUVSPETSAR & CYLINDRAR AV HÖG KVALITÈ TILL SMÅLÄNSKT PRIS!

Att inte ge Quiptec och Brixia Plast chansen att räkna på nya skruvspetsar, skruvar och cylindrar till Era formsprutor vore nästan tjänstefel. Förstklassig kvalité till rätt priser - precis så som vi vet att alla vill ha det. Så TESTA OSS!

Quiptec är en välkänd spelare på den svenska och norska marknaden. Så att välja dem som vår samarbetspartner var inte svårt. Att deras kunskap och erfarenhet inom plastindustrin dessutom är så hög gjorde inte valet svårare. Vi hoppas nu på att växa på marknaden med våra robotar och ser med spänning fram emot vad Quiptec kan hjälpa oss samt våra blivande kunder med.

Paolo Badialetti, TecnoMatic Robots

Ring Mail